Foto's Lustrumfestival Windesheim april 2012

Gisterochtend bezochten we - eigenlijk voornamelijk omdat mijn broer Rutger als IT'er bij Windesheim werkt - het Lustrumfestival van Windesheim. Was erg leuk. Sowieso leuk om na twaalf jaar weer eens op de campus rond te lopen :-)


Tante Tilleke vlecht Judiths haar in.


 

Pa, ma, Judith, Nathan en neefje Noah.

Blijft leuk zo'n Tesla-bol! Nathan, Judith en Tristan (neefje van schoonzus Tilleke) vinden het maar wat interessant..Ondanks dat er 65 activiteiten op het programma stonden, had ik maar twee dingen die ik echt wilde doen: een versje ingefluisterd krijgen van de Versjesfluisteraar én een rondleiding in gebouw X, verkozen tot mooiste gebouw van 2011 door de Bond Nederlandse Architecten. Ik kon mijn geluk niet op toen ik een privé-rondleiding aangeboden kreeg door een Journalistiek-student. Ik nam Judith mee op sleeptouw. Samen bezochten we onder andere de radio- en tv-studio.

De radio-studio van Windesheim

In de tv-studio van de opleiding Journalistiek (in gebouw X).

Judith wordt door CampusTV om een interview gevraagd.Een Chinese dame schrijft hier Nathans naam in Chinese karakters.We zijn ook nog op de foto gegaan voor het goede doel. Windesheim doneerde twee euro aan Stichting Alpe d’HuZes (voor het Alpe d'HuZes-onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding) voor elke persoon die gefotografeerd zou worden. Dat werden er in totaal 191. Pa, ma, Nathan en ik staan vooraan (Judith loopt er ietsje voor).  Geen opmerkingen:

Een reactie posten