maandag 21 april 2014

Clubkas Fonds uitreiking

Dinsdag 15 april ontvingen maar liefst 336 verenigingen op de Noord-Veluwe een financiële bijdrage uit ons Clubkas Fonds als steuntje in de rug. In Partycentrum Coelenhage in Wezep werden de cheques van de jaarlijkse Clubkas Fonds-actie uitgereikt aan alle deelnemende verenigingen. 

Erg gaaf om daarbij aanwezig te zijn!

Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, hebben wij als Rabobank Noord Veluwe het Clubkas Fonds opgericht. En het mooie is dat niet de Rabobank, maar onze leden, door het uitbrengen van hun stemmen, bepalen welke verenigingen vanuit het fonds ondersteund worden.


NB Deze tweet is van externe spreker van die vanavond drs. Esther Schoustra. Ze was duidelijk ook enthousiast over de opkomst op onze Clubkas Fonds-avond :-)

Als specialist Maatschappelijk Betrokken Ondernemen gaf ze alle aanwezige Noord-Veluwse verenigingen  tips over hoe zij succesvoller kunnen worden door goed gebruik van de 5 M's: munten, mensen, middelen, media en massa (netwerken). Na haar presentatie reikten we cheques met financiële bijdragen uit aan alle aanwezige 336 verenigingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten