dinsdag 9 juli 2013

Kleine dingen

Geluk zit 'm in kleine dingen.

Zoals dat je op de terugweg van je Club Power-les in het kleine kontzakje van je korte sportbroek opeens een biljet van vijf euro vindt, en je jezelf zo blij als een kind bij de eerste de beste supermarkt op je route trakteert op een NRC Next.

En dat je van die vijf euro nog precies 3,70 euro over hebt, en dat je dan de DeliFrance ziet, waarvan je dacht dat ie al een kwartier dicht was (en dat was ie eigenlijk ook), maar dat de mannen nog aan het opruimen en schoonmaken zijn, en dat je dan met je meest charmante glimlach vraagt wat voor gezond&lekkers ze nog voor je hebben voor 3,70 euro, en dat ie dan zegt 'ik kan een large jus d'orange met karnemelk voor je maken', en dat je later ziet dat ie eigenlijk wel duurder was dan 3,70 euro..). En dat je groot glas krijgt overhandigd mét rietje en sinaasappelschijfje en je (in sportkleding) ook nog wel even op het terras mag zitten terwijl zij afsluiten.

En dat je, nadat je verfrist&verkwikt weer op je fiets stapt, en je moet omrijden omdat ze bij het winkelcentrum de weg hebben opgebroken, je op je gewijzigde route op een geparkeerde witte Ford Mustang Fastback uit 1965 stuit!!
owwww....

(Deze foto is trouwens van internet; ik had mijn iPhone natuurlijk niet bij me om 'm te fotograferen.. Maar hij was mogelijk nóg mooier..! ‎#kwijl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten