zondag 29 juli 2012

Taribush KuNa Festival

Vandaag hebben we ons goed vermaakt op het Taribush KuNa Festival in de bossen van Lheebroek (in Nationaal Park Dwingelderveld). Erg gezellig!

Het Taribush KuNa Festival is een beetje Oerol, een beetje Lowlands, een beetje Into The Great Wide Open van Vlieland..kortom, een mooi intiem festival vol theater, workshops, toneel en muziek in de openlucht. Drie jaar geleden opgericht en nu nog steeds kleinschalig, laagdrempelig en erg gezellig.

#ikbenfan

Op de foto hier rechtsonder zie je achter Judith singer songwriter Stefan van de Sande performen (maar Judith vond de man die aan het jongleren was, veel interessanter).


We, Judith, Reinier en ik, hebben nog deelgenomen aan het kunstproject van Janny Smit (we moesten één voor één poseren voor een foto-kunstwerk).
 

De kinderen vonden onderstaande theatervoorstelling van STOP Westerbork erg leuk. Een soort mash up van verschillende sprookjes. En dan in het Drents.. Was erg grappig.


We waren nét toe aan iets te drinken/eten toen we vrienden Henri&Judith tegen het lijf liepen!Wat een toeval! Nee. Geen toeval. Toeval bestaat niet. #fijn
Gevolg: veel muntthee (en limonade voor de kinderen) en hartstochtelijke beloftes snel weer eens iets gezelligs samen af te spreken.
Nicole, schilderes en destijds een klasgenootje van Reinier en Judith op Kunstacademie Minerva, was één van de aanwezige kunstenaars op het festival. Op de foto's zie je haar 'stand'/stellage. En, Reinier, onze Judith, vriendin Judith en Nathan die met Nicole bijpraten.Natuurlijk hebben we ook pizza, eh..pardon pietsa, gegeten van 'Pietsa'. Mét houtgestookte bakbrommer. Onder de klanken van dj's Funkel & Funkel (lekkere muziek uit de jaren '30 tot '60). ik heb vandaag trouwens ook nog Sarah smiles en Lyssa gehoord. #nietslecht
 Heerlijk, zo in het bos..
Jaaa.. gevonden! Het schrijfmeisjientje! Hier zie je haar, verscholen in het bos (met een handlangster) en Judith die over haar schouder mee kijkt hoe ze haar gedichten schrijft. 

      
Mijn ouders kwamen (eind van de middag) ook nog even. Samen hebben we een broodje gebakken boven open vuur, een gerookt visje gegeten en een vorkje varken geprikt van 't spit. #oermaaltijd

   

We hebben ons dus méér dan prima vermaakt.. Volgend jaar weer. Gelukkig weten we nu de weg :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten