zondag 1 juli 2012

Dagje Apeldoorn

Vol en leuk dagje Apeldoorn gister. Eerst op bezoek bij Ronald en Marianne, daarna naar het Drakenbootfestival in de stad en aan het einde van de middag naar de diploma-uitreiking en eindexamen-expositie van Elisabeth die geslaagd is voor de Fotovakschool.

Hieronder: Judith en Nathan achter het klavecimbel van Ronald. Niet dat zij kunnen spelen. Ronald wel. Gister speelde hij nog met een (alt)blokfluitist. Voor ons speelde hij gistermiddag een stuk van Bach. Wat is dat toch een prachtig instrument! #verliefdopdatgeluid
Ronald heeft trouwens een transpositie in zijn klavecimbel laten bouwen zodat ie naast 'koortoon' ook op (de halve toon lagere) 'kamertoon' kan spelen (415 Hz). #handig  Net na de middag trokken we de binnenstad in om te kijken naar de Drakenbootrace. De wedstrijdafstand was 250 m en met 16 peddelaars kun je met zo'n 12,5 meter lange drakenboot best 17 km per uur halen!

Loek (zie inzetje hieronder) roeide ook mee. We spraken 'm even na zijn race toen we op de brug bij de finish stonden te kijken.


Aaahh..mijn 'Drakenbootfestival-krant' waait weg! Grijp 'm!
 Aan het eind van de middag verlieten we de binnenstad en liepen we naar het station waar De Fotovakschool staat.Even slippers verwisselen voor sandaaltjes #officieelNaast portretten heeft Elisabeth ook een aantal Amish-gerechten gefotografeerd (die door Jelle zijn bereid). Mooi..De foto's van de anderen vond Nathan minder interessant..
Annelies was er ook! Helemaal vanuit Voorburg. #lief

Een trotse Elisabeth. Welverdiend!Geen opmerkingen:

Een reactie posten